رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در نشست خبری عنوان کرد:
|
3/27/2020 · رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: مصرف مواد غذایی مناسب، 85 درصد نیاز بدن را تامین کرده و نیازی به مصرف مکمل مگر در موارد خاص وجود ندارد. |
|
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه امکان سرایت کرونا از طریق غذا به بدن وجود دارد و این موضوع به خصوص در مورد غذاهای غیر صنعتی، غیر کارخانهای و سنتی وجود دارد. |
|
رییس انیستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور میگوید، در سال ۹۵ برنامهای به نام «مراقبت از غذا و تغذیه» در راستای برنامههای مبارزه با بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت در کشور اجرا میشود. |
|
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور از تولید همبرگر و ناگت میگوی فراسودمند برای نخستین بار در کشور خبر داد. |
|
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: پس از اقدامات و ارتباطات لازم و بررسیهای بعمل آمده با توجه… |
برچسبها:انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بایگانی ..., تشریح کلیات تغذیه ای در دوران مقابله با کرونا | وزارت ..., تولید همبرگر و ناگت میگوی فراسودمند برای نخستین بار در کشور, رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور درباره ..., هشدار؛ کرونا از طریق غذا هم منتقل می شود